Rüyada timsah ve yavrusunu görmek

Rüyada timsah ve yavrusunu görmek evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada timsah ve yavrusunu gördüyseniz:

  • Şiddetli bir geçimsizlik, bir kavga ya da benzeri bir şey meydana gelebilir.

Rüyada timsah ve yavrusunu görmek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada timsah yavrulari görmek zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru timsah beslemek dertlerinin dermanına kavuşacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada yavru timsahlar görmek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada timsah yavrusu yemek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine işaret eder.

Rüyada yavru timsah görmek büyük miktarda para kazanılacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Rüyada evde yavru timsah beslemek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil timsah yavrusu görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, gerekirse özür dileneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments