Rüyada suda timsah görmek

Rüyada suda timsah görmek rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, kötü günlerinin biteceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, anne baba duası alacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine delalettir.

Rüyada suda timsah gördüyseniz:

  • Yaratıcı çözümler üretmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada bulanık suda timsah görmek anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, huzurlu hissedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda yüzen timsah görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda timsah görmek kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çamurlu suda timsah görmek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına delalet eder.

Rüyada suda timsah öldürmek yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine alamet eder.

Rüyada suda timsah yavrusu görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada timsahı suda görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına tabir olunur.

Rüyada timsah suda görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, isminden sıkça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments