Rüyada büyük bir timsah görmek

Rüyada büyük bir timsah görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir timsah gördüyseniz:

  • Her şeyi herkese ilan etmeden önce, doğruları paylaşmak için doğru zamanı bekleyerek harekete geçmekte fayda var.

Rüyada büyük bir timsah görmek hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına tabir olunur.

Rüyada büyük timsah görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına yorulmaktadır.

Rüyada timsah beslediğini görmek sevinç ve mutluluğa, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına delalet eder.

Rüyada timsahın yediğini görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, karamsarlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada yeşil timsah görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, mevki edineceğine işaret eder.

Rüyada timsah görmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada timsah kaçmak borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada timsahı suda görmek ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments