Rüyada timsah sürüsü görmek

Rüyada timsah sürüsü görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, mutluluk ve huzur bulacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına işarettir.

Rüyada timsah sürüsü gördüyseniz:

  • Evle ilgili olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada timsah sürüsü görmek geçim derdine düşeceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Rüyada bir sürü timsah görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada timsah olmak hayırlı evlat sahibi olacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına tabir olunur.

Rüyada timsaha yemek vermek mutlu bir evliliğe, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada zararsız timsah görmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kazançlı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada yüzerken timsah görmek etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına inanılır.

Rüyada yavru timsahlar görmek borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada karada timsah görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments