Rüyada timsahı suya atmak

Rüyada timsahı suya atmak geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, hayatının güzelleşeceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada timsahı suya atmak gördüyseniz:

  • Kendinize işlerinizi keyifle yapmanızı sağlayacak konforlu alanlar yaratabilirsiniz.

Rüyada timsahı suya atmak insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, rızkın ve kısmetin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada timsaha taş atmak yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına delalet eder.

Rüyada timsahı suyun içinde görmek çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada timsah dolu su görmek işlerinin de hal yoluna gireceğine, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada su içinde timsah görmek düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına alamet eder.

Rüyada su ve timsah görmek hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine yorulur.

Rüyada suya para atmak bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına işaret eder.

Rüyada suyun içine balık atmak günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, sağlığını geri kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments