Rüyada beyaz büyük fare görmek

Rüyada beyaz büyük fare görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz büyük fare gördüyseniz:

  • İşlerinizi kendiniz, sonuna kadar takip etmelisiniz.

Rüyada büyük beyaz fare görmek borçlanacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz büyük fare görmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine tabir olunur.

Rüyada büyük faresi görmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinde büyük fare görmek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine işaret eder.

Rüyada ölü büyük fare görmek çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bol rızık sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada büyük fare görmek atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, şansının bahtının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük fareden korkmak maddi zararlara uğrayacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine yorulur.

Rüyada büyük kahverengi fare görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments