Rüyada farenin büyüğünü görmek

Rüyada farenin büyüğünü görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, başarı ve zafer kazanacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, bekarlar için evlenmeye alamet eder.

Rüyada farenin büyüğünü gördüyseniz:

  • Geçici platonik aşklar ya da yakınlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada ölmüş büyük fare görmek hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük dişli fare görmek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük ve büyük fare görmek ona mutluluk getireceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük lağım faresi görmek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine inanılır.

Rüyada çok büyük fare öldürmek karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada evde büyük fare görmek zor zamanların böylece geride kalacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada büyük bir fare görmek her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına işarettir.

Rüyada büyük fareden korkmak rahat şekilde yaşayacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments