Rüyada tek gözlü kedi görmek

Rüyada tek gözlü kedi görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada tek gözlü kedi gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce geçmiş pişmanlıklarınızı bulmanız gerekiyor.

Rüyada tek gözü olmayan kedi görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek gözlü kedi görmek hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına delalet eder.

Rüyada tek gözünün olmadığını görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, mevki makam sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek gözlü adam görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına delalettir.

Rüyada tek gözlü birini görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör birini görmek eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine rivayet eder.

Rüyada tek gözün az görmek takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments