Rüyada gözleri olmayan kedi görmek

Rüyada gözleri olmayan kedi görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, kişinin rahat edeceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalettir.

Rüyada gözleri olmayan kedi gördüyseniz:

  • Hayatınız boyunca belli modellere veya kurallara bağlı kalmış olsanız da, her zaman farklı yaklaşımlarla da ilerlenebileceğini biliyorsunuz.

Rüyada iri gözlü kedi görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına işarettir.

Rüyada beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine inanılır.

Rüyada kedi gözlü insan görmek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada kedinin gözünü çıkarmak sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada tek gözü olmayan kedi görmek başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada gözleri olmayan kedi görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada dört gözlü kedi görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözü olmayan kedi görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments