Rüyada iri gözlü kedi görmek

Rüyada iri gözlü kedi görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, ticarette zarar edeceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, isteklerin yerine geleceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada iri gözlü kedi gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden fayda veya yardım görmeyi umuyorsanız gecikmeler veya aksilikler yaşanabilir.

Rüyada iri gözlü kedi görmek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada iri göz görmek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına inanılır.

Rüyada iri siyah göz görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada iri gözlü bebek görmek mirasa, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada iri yeşil göz görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iri gözlü erkek bebek görmek içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil iri göz görmek böylece aynı hataları yapmayacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah iri göz görmek sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments