Rüyada kedi gözlü insan görmek

Rüyada kedi gözlü insan görmek sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına işaret eder.

Rüyada kedi gözlü insan gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle ilişkileriniz dikkat gerektiriyor.

Rüyada kedi gözlü insan görmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına işaret etmektedir.

Rüyada insanda kedi gözü görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, bol rızık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözü çıkmış kedi görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada kediyle göz göze gelmek itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine delalettir.

Rüyada dört gözlü kedi görmek kendine olan özgüvenine kavuşacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada kör gözlü kedi görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine tabir olunur.

Rüyada kedi gözü çıkarmak iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, kafa dinleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments