Rüyada beyaz mavi gözlü kedi görmek

Rüyada beyaz mavi gözlü kedi görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, hayır duaları alacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, ağız tadına kavuşacağına, geçim kaygısı duymayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına inanılır.

Rüyada beyaz mavi gözlü kedi gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili işleri tamamlamanız, problemli yerleri düzeltmeniz gerekiyor.

Rüyada beyaz ve mavi gözlü kedi görmek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine inanılır.

Rüyada beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz mavi gözlü kedi görmek ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü kedi görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine yorulur.

Rüyada mavi gözlü beyaz köpek görmek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına delalettir.

Rüyada beyaz tenli mavi gözlü bebek görmek hayırlı bir terfi alınacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada mavi gözlü beyaz tenli bebek görmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments