Rüyada gözleri parlayan kedi görmek

Rüyada gözleri parlayan kedi görmek kötü ve tatsız sözler işiteceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, büyük başarıla kazanacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine işarettir.

Rüyada gözleri parlayan kedi gördüyseniz:

  • Bilginizi paylaşmaktan, yardımcı olmaktan kaçınmamanız bazı alanlarda ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına yorulur.

Rüyada büyük gözlü kedi görmek bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına inanılır.

Rüyada tek gözlü kedi görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı gözlü kara kedi görmek ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada beyaz mavi gözlü kedi görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada gözü çıkmış kedi görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek gözü olmayan kedi görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada kedinin gözlerini görmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments