Rüyada büyük balgam çıkarmak

Rüyada büyük balgam çıkarmak fikirlerinin can bulacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • Eşitlik prensibine bağlı kalırsanız kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Rüyada büyük balgam çıkarmak girdiği projelerden zararla çıkacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine delalet eder.

Rüyada boğazdan balgam çıkarmak çok iyi atılımlar yapılacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine yorulur.

Rüyada burnundan balgam çıkarmak küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı balgam çıkarmak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada balgam çıkarmaya çalışmak çok iyi kazançlar elde edileceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah balgam çıkarmak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada ağız dolusu balgam çıkarmak elde bulunan paranın tükeneceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments