Rüyada siyah balgam çıkarmak

Rüyada siyah balgam çıkarmak sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, her zaman örnek bir müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve allah tarafından korunacağına, ekmeğinin de artacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • İyi ilişki kurabilmek için tartışmaktan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada siyah balgam çıkarmak kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine alamet eder.

Rüyada balgam çıkarmak sağlığının da bozulacağına, tövbe edeceğine yorulur.

Rüyada boğazından balgam çıkarmak bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğazdan balgam çıkarmak ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına yorulur.

Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak yarardan çok zarar getireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük balgam çıkarmak hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına delalettir.

Rüyada sürekli balgam çıkarmak hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada balgam çıkarmaya çalışmak girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments