Rüyada burnundan balgam çıkarmak

Rüyada burnundan balgam çıkarmak sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada burnundan balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • Ani veya hiç beklenmedik karşılaşmalarda çok güzel anlar yaşanıyor, keyfiniz artıyor.

Rüyada burnundan balgam çıkarmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada sürekli balgam çıkarmak hayal kırıklığına uğrayacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada büyük balgam çıkarmak hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına alamet eder.

Rüyada öksürerek balgam çıkarmak yaşamının yoluna gireceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada balgam çıkarmaya çalışmak yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine delalettir.

Rüyada sarı balgam çıkarmak sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine delalettir.

Rüyada ağız dolusu balgam çıkarmak bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, ekmeğin kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağızdan balgam çıkarmak eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments