Rüyada bulutların yere indiğini görmek

Rüyada bulutların yere indiğini görmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulutların yere indiğini gördüyseniz:

  • İşlerin çabuklaşması için insiyatifi ele alıp, kendi yaklaşım derecenizi açıkça ortaya koymanız gerekiyor.

Rüyada bulutun yere indiğini görmek atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine işaret eder.

Rüyada bulutların yere indiğini görmek aile hayatının hayır getireceğine, böylece aynı hataları yapmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünün yere indiğini görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayın yere indiğini görmek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine alamet eder.

Rüyada yıldızların yere indiğini görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneşin yere indiğini görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine alamet eder.

Rüyada yer altına indiğini görmek iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, küçük işlere sermaye harcamayacağına işaret eder.

Rüyada uçağın yere indiğini görmek kalp kırıklığı olacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bahattin kurtaran.

rüyamda evimin güneyine pus ve siyah bulutların yere indiğini , güneyinde açık olduğunu ve gökteki bulutlar dağıldigini gördüm rüyami yorumlarınız sevinirim.