Rüyada yer altına indiğini görmek

Rüyada yer altına indiğini görmek endişe ettiği konularda zarar edeceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yer altına indiğini gördüyseniz:

  • Bazı bağlantıları koparabilirsiniz.

Rüyada yer altına indiğini görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine yorulur.

Rüyada ayın yere indiğini görmek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünün yere indiğini görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada bulutun yere indiğini görmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, ardından yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada yıldızların yere indiğini görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada bulutların yere indiğini görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada uçağın yere indiğini görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına inanılır.

Rüyada güneşin yere indiğini görmek hayatına bakacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments