Rüyada bulutun yere indiğini görmek

Rüyada bulutun yere indiğini görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, şansının kötüye gideceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada bulutun yere indiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi devamlı olarak kontrol altında tutmaya çalışmanız ani patlamalara da sebep olabilir.

Rüyada bulutun yere indiğini görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine yorulur.

Rüyada bulutların yere indiğini görmek rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, elini haramdan uzak tutacağına tabir olunur.

Rüyada ayın yere indiğini görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, her zaman örnek bir müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve allah tarafından korunacağına inanılır.

Rüyada yer altına indiğini görmek endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünün yere indiğini görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçağın yere indiğini görmek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada güneşin yere indiğini görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıldızların yere indiğini görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments