Rüyada güneşin yere indiğini görmek

Rüyada güneşin yere indiğini görmek kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, kendini allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine yorulur.

Rüyada güneşin yere indiğini gördüyseniz:

  • Sizin için her açıdan olumlu olabilecek bağlantılar kurmanız mümkün olabilir.

Rüyada güneşin yere indiğini görmek son model arabaya sahip olacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına rivayet eder.

Rüyada uçağın yere indiğini görmek fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada bulutların yere indiğini görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına rivayet eder.

Rüyada ayın yere indiğini görmek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, sabırlı olmak ve allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünün yere indiğini görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına delalet eder.

Rüyada yıldızların yere indiğini görmek ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına delalet eder.

Rüyada yer altına indiğini görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulutun yere indiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments