Rüyada yıldızların yere indiğini görmek

Rüyada yıldızların yere indiğini görmek atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, zaferlere doymayacağına, yaşamının tazeleneceğine, elini altına koyduğu her taşın altından allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada yıldızların yere indiğini gördüyseniz:

  • Eski sorunları veya tecrübelerinizi hatırlamanız ani tepkileri veya rahatsız edeci davranışları olan bir kişiyle nasıl başa çıkabileceğinizi bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada yıldızların yere indiğini görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçağın yere indiğini görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına inanılır.

Rüyada bulutların yere indiğini görmek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünün yere indiğini görmek maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yer altına indiğini görmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bulutun yere indiğini görmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, yükseldikçe yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada güneşin yere indiğini görmek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, güzel bir iş fırsatına rivayet eder.

Rüyada ayın yere indiğini görmek iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments