Rüyada uçağın yere indiğini görmek

Rüyada uçağın yere indiğini görmek büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, hileye, fesada bulaşacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçağın yere indiğini gördüyseniz:

  • Olayların iç yüzünü görmeye ya da karşınızdaki kişileri doğru değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada uçağın yere indiğini görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına yorulur.

Rüyada uçak indirmek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına tabir olunur.

Rüyada uçaktan indiğini görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçakların indiğini görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada uçağın suya indiğini görmek hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına delalettir.

Rüyada uçak indiğini görmek yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada uçağı indirmek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçağın denize indiğini görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments