Rüyada bulut üstünde yürümek

Rüyada bulut üstünde yürümek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulut üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konulara daha fazla önem vermeniz gerekiyor.

Rüyada bulut üstünde yürümek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bulutların üstünde yürümek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada bulutların üstünde olduğunu görmek düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulut üstünde olmak her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, dişe diş savaşacağına delalettir.

Rüyada bulut üstünde oturmak şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada üstünde bulut görmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulutun üstünde olmak malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin üstünde kara bulut görmek çok farklı bir kişi olacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments