Rüyada bulutların üstünde olduğunu görmek

Rüyada bulutların üstünde olduğunu görmek borçlarının ödeneceğine, işlerini yoluna sokacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, düze çıkacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına işarettir.

Rüyada bulutların üstünde olduğunu gördüyseniz:

  • Kimse sizi yolunuzdan alıkoyamayacak.

Rüyada bulutların üstünde yürümek maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine işaret eder.

Rüyada bulutun üstünde olmak şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başının üstünde bulut görmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına delalet eder.

Rüyada bulut üstünde olmak kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulutların üstünde olmak elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına delalettir.

Rüyada bulutların üstünde olduğunu görmek amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına işarettir.

Rüyada evin üstünde kara bulut görmek keyifli sohbetler edeceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına alamet eder.

Rüyada bulut üstünde yürümek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments