Rüyada bulut üstünde olmak

Rüyada bulut üstünde olmak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, işlerindeki karın artacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine inanılır.

Rüyada bulut üstünde olmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek ya da fırsatları değerlendirmek istiyorsanız harekete geçmeli ya da katılımcı olmalısınız.

Rüyada kendini bulutların üstünde görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulutların üstünde oturmak çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, daha fazla gelire kavuşacağına işaret eder.

Rüyada üstünde bulut görmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulutun üstünde olmak çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada başının üstünde bulut görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına alamet eder.

Rüyada bulut üstünde oturmak kazanç ve kar getireceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada bulut üstünde olmak uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine işarettir.

Rüyada bulutların üstünde olduğunu görmek niyetlendiği işlere gireceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments