Rüyada bulut üstünde oturmak

Rüyada bulut üstünde oturmak evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, böyle işlere kalkışacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına işarettir.

Rüyada bulut üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Gereksiz risklerden kaçınmanız maddi yönden uğrayabileceğiniz büyük bir zarardan kurtulmanıza yardım edebilir.

Rüyada bulut üstünde oturmak kızgınlıkların geçeceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulutun üstünde oturmak dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulutların üstünde oturmak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, geleceğine bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulut üstünde uçmak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başının üstünde bulut görmek işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstünde bulut görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına işarettir.

Rüyada beyaz bulutların üstünde olmak arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, hedeflerine yaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada kendini bulutların üstünde görmek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments