Rüyada bulutun üstünde olmak

Rüyada bulutun üstünde olmak allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulutun üstünde olmak gördüyseniz:

  • Yüksek ses tonuyla konuşan veya belli rollere bürünme peşinde koşan bir kişiden uzak durun.

Rüyada bulut üstünde yürümek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına alamet eder.

Rüyada bulutların üstünde yürümek çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine rivayet eder.

Rüyada bulutların üstünde olduğunu görmek elinize para geçeceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulut üstünde olmak alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına işaret eder.

Rüyada bulut üstünde oturmak bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına delalettir.

Rüyada beyaz bulutların üstünde olmak ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına işaret eder.

Rüyada bulut üstünde uçmak böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada kendini bulutların üstünde görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments