Rüyada bulanık suda birinin boğulduğunu görmek

Rüyada bulanık suda birinin boğulduğunu görmek sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suda birinin boğulduğunu gördüyseniz:

  • Yaşca büyük veya tecrübeli kişilere fikir danışılabilir.

Rüyada bulanık suda boğulan görmek günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine delalet eder.

Rüyada bulanık suda boğulduğunu görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, insanlar tarafından tanınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suda birinin boğulduğunu görmek şan şöhret kazanacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suda boğulmak eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, çok kötü hissedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına yorulur.

Rüyada bulanık suda balık yakalamak itibarda meydana gelecek değişikliğe, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine delalettir.

Rüyada bulanık suda balık görmek günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına işaret eder.

Rüyada bulanık suda yılan görmek işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, sırtını hak yoluna ve allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments