Rüyada bulanık suda kalmak

Rüyada bulanık suda kalmak hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, güzel bir evlilik yaşanacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada bulanık suda kalmak gördüyseniz:

  • Uzağı görerek hareket etmenizde fayda var.

Rüyada bulanık suda kalmak zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine delalet eder.

Rüyada bulanık suda büyük balık görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına delalettir.

Rüyada bulanık suda koşmak yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, düze çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suda balık yakalamak sevdiği kişileri çok üzeceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bulanık suda insan görmek projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine alamet eder.

Rüyada bulanık suda balık görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada bulanık suda boğulduğunu görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık suda balıklar görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments