Rüyada bulanık suda boğulan görmek

Rüyada bulanık suda boğulan görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, zenginliğe kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suda boğulan gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinden itibaren, duygusal tartışmalara girmemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada bulanık suda boğulan görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suda birinin boğulduğunu görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık suda boğulmak hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına işarettir.

Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suda boğulduğunu görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada bulanık suda koşmak kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suda yılan görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada bulanık suda kalmak pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments