Rüyada bulanık suda batmak

Rüyada bulanık suda batmak huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suda batmak gördüyseniz:

  • Olumlu tepkiler alırsanız, sizi kimse tutamayacağa benziyor.

Rüyada bulanık suda batmak kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine işarettir.

Rüyada bulanık suya batmak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda batmak atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine inanılır.

Rüyada suda dibe batmak yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık suda yüzdüğünü görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kötü duygularından arınacağına yorulur.

Rüyada bulanık suda insan görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına yorulur.

Rüyada bulanık suda abdest almak çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına inanılır.

Rüyada bulanık suda yılan görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments