Rüyada bulanık suda koşmak

Rüyada bulanık suda koşmak kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine inanılır.

Rüyada bulanık suda koşmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir yanlış yapmak üzeresiniz.

Rüyada bulanık suda koşmak işinde yükseleceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada bulanık suda birinin boğulduğunu görmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suda boğulduğunu görmek insanlardan takdir toplayacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suda batmak gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine delalet eder.

Rüyada bulanık suda balık görmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işarettir.

Rüyada bulanık suda boğulan görmek son model arabaya sahip olacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suda insan görmek bunları en doğru şekilde kullanacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına delalettir.

Rüyada bulanık suda yılan görmek zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments