Rüyada bulanık suda yılan görmek

Rüyada bulanık suda yılan görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, istediği projeleri yapamayacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine delalettir.

Rüyada bulanık suda yılan gördüyseniz:

  • Yüksek vaatleri olan yeni bir yola girebilirsiniz.

Rüyada bulanık suda yılan görmek sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına işarettir.

Rüyada bulanık suda kaybolmak başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suda yürümek daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada eşini bulanık suda görmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada bulanık suda abdest almak kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suda yüzmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine tabir olunur.

Rüyada bulanık suda balık yakalamak düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments