Rüyada boynuzsuz keçi görmek

Rüyada boynuzsuz keçi görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada boynuzsuz keçi gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz veya ilişkilerinizi kuvvetlendirmek istediğiniz kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada boynuzsuz keçi görmek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına inanılır.

Rüyada boynuzlu keçi görmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynuzlu keçi sürüsü görmek birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada boynuzlu keçi kafası görmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada keçi boynuzu toplamak maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada tek boynuzlu keçi görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçinin boynuzunu görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada boynuzlu siyah keçi görmek çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, rüya sahibinin uyarı alabileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments