Rüyada boynuzlu keçi görmek

Rüyada boynuzlu keçi görmek iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada boynuzlu keçi gördüyseniz:

  • Doğru bütçe yaparsanız daha azıyla idare etmenizi sağlayacak çözümler üretebilirsiniz.

Rüyada keçinin boynuzunu kırmak çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada keçinin boynuzundan tutmak sıkılacağına ve üzüleceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada keçi boynuzu toplamak işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynuzlu keçi sürüsü görmek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada boynuzlu keçi kafası görmek kendisini işine vereceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada boynuzsuz keçi görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada keçinin boynuzunu görmek çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, spor yapmaya başlanılacağına tabir olunur.

Rüyada boynuzlu siyah keçi görmek yüzünde güller açacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments