Rüyada keçi boynuzu toplamak

Rüyada keçi boynuzu toplamak çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, sıkıntısının biteceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada keçi boynuzu toplamak gördüyseniz:

  • Seminer, kurs veya konferanslara katılabilir ya da sevdiğiniz kişilerle samimi diyaloglar içerisine girebilirsiniz.

Rüyada keçi boynuzu toplamak çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada boynuzlu keçi kafası görmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada keçinin boynuzunu kırmak yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına delalettir.

Rüyada keçinin boynuzunu görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine işaret eder.

Rüyada boynuzlu keçi görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ün salacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçinin boynuzundan tutmak hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek boynuzlu keçi görmek engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine inanılır.

Rüyada boynuzsuz keçi görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments