Rüyada boynuzlu keçi kafası görmek

Rüyada boynuzlu keçi kafası görmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynuzlu keçi kafası gördüyseniz:

  • Zayıf konuma düşmemeye veya o şekilde görünmemeye dikkat etmelisiniz.

Rüyada boynuzlu keçi kafası görmek bir araya geleceğine, çok para kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada keçinin boynuzunu kırmak kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine rivayet eder.

Rüyada keçinin boynuzunu görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynuzlu keçi sürüsü görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynuzsuz keçi görmek tatsız sözlerin de unutulacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine delalettir.

Rüyada keçinin boynuzundan tutmak allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada boynuzlu siyah keçi görmek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada keçi boynuzu toplamak bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments