Rüyada boynuzlu keçi sürüsü görmek

Rüyada boynuzlu keçi sürüsü görmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına rivayet eder.

Rüyada boynuzlu keçi sürüsü gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri veya ekip çalışmaları gerektiren konular ön plana çıkıyor.

Rüyada boynuzlu keçi sürüsü görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, yeni alanlara yöneleceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynuzlu keçi kafası görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada keçinin boynuzundan tutmak işindeki verimin artacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına işarettir.

Rüyada keçinin boynuzunu görmek çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada keçinin boynuzunu kırmak iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynuzlu keçi görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada boynuzlu siyah keçi görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine inanılır.

Rüyada tek boynuzlu keçi görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments