Rüyada keçinin boynuzunu görmek

Rüyada keçinin boynuzunu görmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, durumunuzun iyileşeceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına delalet eder.

Rüyada keçinin boynuzunu gördüyseniz:

  • Belli kişiler aniden sizi nasıl memnun edecekleri üzerine daha fazla düşünmeye başlayabilirler.

Rüyada boynuzlu siyah keçi görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada boynuzlu keçi kafası görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına rivayet eder.

Rüyada boynuzlu keçi sürüsü görmek karşısına yeni imkanlar çıkacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynuzlu keçi görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına yorulur.

Rüyada keçinin boynuzundan tutmak dualarının gerçekleşeceğine, sorunlarının çözüleceğine delalet eder.

Rüyada boynuzsuz keçi görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek boynuzlu keçi görmek sabırlı olmak ve allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına işaret eder.

Rüyada keçi boynuzu toplamak hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments