Rüyada tek boynuzlu keçi görmek

Rüyada tek boynuzlu keçi görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, kendi işini açacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, her daim allah yolunda olacağına rivayet eder.

Rüyada tek boynuzlu keçi gördüyseniz:

  • Daha önce denemediğiniz şeyler deneyebilir, görmediğiniz yerlere gidebilir ya da seyahat planları yapabilirsiniz.

Rüyada tek boynuzlu keçi görmek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada boynuzsuz keçi görmek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynuzlu siyah keçi görmek kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, çok büyük ses getireceğine rivayet eder.

Rüyada keçinin boynuzunu kırmak hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada boynuzlu keçi görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada keçinin boynuzundan tutmak kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçinin boynuzunu görmek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynuzlu keçi kafası görmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments