Rüyada boş sigara paketi görmek

Rüyada boş sigara paketi görmek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine işarettir.

Rüyada boş sigara paketi gördüyseniz:

  • Herhangi bir tepki göstermeden önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada boş sigara paketi görmek sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada birine sigara paketi vermek işlerini büyüteceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına alamet eder.

Rüyada sigara paketini atmak hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına alamet eder.

Rüyada sigara paketi toplamak hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada açılmamış sigara paketi görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada paket paket sigara görmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden sigara paketi almak küs arkadaşların barışacağına, içinin kıpır kıpır olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi sigara paketi görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments