Rüyada birine sigara paketi vermek

Rüyada birine sigara paketi vermek kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına işaret eder.

Rüyada birine sigara paketi vermek gördüyseniz:

  • Farklı niyetleri, ajandaları veya beklentileri olan kişiler kendilerini ya da olayları çok farklı gösterebilirler.

Rüyada sigara paketi görmek her şeyin durağan şekilde süreceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada birinden sigara paketi almak çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, kimden akıl soracağına delalet eder.

Rüyada kırmızı sigara paketi görmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada sigara paketi satın almak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada sigara paketi bulmak etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine sigara paketi vermek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada sigara paketi saklamak daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi sigara paketi görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments