Rüyada açılmamış sigara paketi görmek

Rüyada açılmamış sigara paketi görmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına işaret eder.

Rüyada açılmamış sigara paketi gördüyseniz:

  • Popülerliğiniz artıyor.

Rüyada açılmamış sigara paketi görmek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada açılmış paket görmek gün günden daha da kötüye gideceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine alamet eder.

Rüyada sigara paketi görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına işaret eder.

Rüyada dolu sigara paketi görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada paket sigara görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sigara paketini atmak mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine delalet eder.

Rüyada bir paket sigara görmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sigara paketi taşımak bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gül

Rüyamda 2 veya 3 paket açılmamış sigara paketi gördüm ve ben bunları yanlışlıkla eşimin pantolonunu makineye atarak yıkamışim sonra paketlere bakıyorum hiç bozulmamış kendi kendime diyorum acaba içine su gecmismidir diye tedirgin oluyorum eşim bana kızar diye paketleri hiç açmadım ama

Lale

Ruyamda birisibana birsürü dolu sigara paketleriveriyordubende sakliyordum