Rüyada birinden sigara paketi almak

Rüyada birinden sigara paketi almak çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, kazancını çoğaltacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, iyi hissedeceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına yorulur.

Rüyada birinden sigara paketi almak gördüyseniz:

  • Sizin etkilemek istediğiniz kişiler varsa, insanları etkilemeniz zor olabilir.

Rüyada dolu sigara paketi görmek kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına yorulur.

Rüyada açılmamış sigara paketi görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sigara paketini atmak korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada paketle sigara görmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada paket sigara görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı sigara paketi görmek sorunların çözüm bulacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sigara paketi taşımak hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada birine sigara paketi vermek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments