Rüyada sigara paketini atmak

Rüyada sigara paketini atmak maddi olanaklarının artacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, aile saadetinin artacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sigara paketini atmak gördüyseniz:

  • Katılımda bulunmaya hazır olmanız pozisyonunuzu güvence altına almanızı sağlayabilir.

Rüyada sigara paketini atmak aile içinden birinin gurbete çıkmasına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine işarettir.

Rüyada mavi sigara paketi görmek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sigara paketi taşımak sevginin ve huzurun hâkim olacağına, masa başı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolu sigara paketi görmek işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada birinden sigara paketi almak yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada sigara paketi vermek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş sigara paketi görmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sigara paketi saklamak eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments