Rüyada boş apartman görmek

Rüyada boş apartman görmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş apartman gördüyseniz:

  • Ne yapmayı arzu ederseniz, ya da nereye el atmak isterseniz çok dikkatli olmalısınız.

Rüyada boş apartman görmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada apartmanın üst katında olmak konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada apartmana çıkmak huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada yeni apartmana taşınmak aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, artık hep ileriye ve önüne bakacağına yorulur.

Rüyada büyük apartmanlar görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine alamet eder.

Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek apartman görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada apartman sahibi olmak işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments