Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak

Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, islami olarak allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak gördüyseniz:

  • Liderlik rolüne soyunabilirsiniz.

Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine işarettir.

Rüyada apartmanın en üst katında oturmak göreceği destekten dolayı moral bulacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına inanılır.

Rüyada apartmanın en üst katında olmak hedeflerinin başarıya ulaşacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine yorulur.

Rüyada evin en üst katına çıkmak hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada binanın en üst katına çıkmak yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada apartmanın üst katında olmak bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıhhat ve huzur bulacağına delalet eder.

Rüyada binanın en üst katında olmak kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada binanın üst katına çıkmak sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments