Rüyada apartmanın üst katında olmak

Rüyada apartmanın üst katında olmak üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına inanılır.

Rüyada apartmanın üst katında olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Rüyada apartmanın en üst katında olmak uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada apartmanın üst katında olmak hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, yerinde saymayacağına işaret eder.

Rüyada apartmanın en üst katında oturmak rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, onlardan büyük hayır göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada apartman katı görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada binanın üst katında olmak üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada binanın üst katına çıkmak büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada binanın en üst katına çıkmak yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments