Rüyada yeni apartmana taşınmak

Rüyada yeni apartmana taşınmak sağlık sorunları ile uğraşılacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine rivayet eder.

Rüyada yeni apartmana taşınmak gördüyseniz:

  • Su, yağ, lastik kontrolü, bilet alınan firmaların güvenilirliği, unutulan evraklar v.b konularda dikkatli olunması gerekebilir.

Rüyada yeni apartmana taşınmak yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada apartman dairesine taşınmak mutluluğa giden yolu bulacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada apartmana taşınmak doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, şaşkın olacağına rivayet eder.

Rüyada yeni apartmanlar görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni bir apartman görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni yapılmış apartman görmek ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada yeni yapılmış apartmanlar görmek şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine tabir olunur.

Rüyada yeni apartman dairesi görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments