Rüyada büyük apartmanlar görmek

Rüyada büyük apartmanlar görmek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, özgüveninde artış yaşanacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada büyük apartmanlar gördüyseniz:

  • Kendinizi veya imajınızı güvence altına almak için bazı kişilerde yardım isteyebilirsiniz.

Rüyada büyük apartmanlar görmek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz apartman görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına inanılır.

Rüyada apartman dairesine taşınmak maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına tabir olunur.

Rüyada apartman çıkmak işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada apartman merdiveninden çıkmak yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek apartmanda oturmak allah’ın izni ile rahata ereceğine, eski enerjisini bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada apartman inşaatı görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel apartman görmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments